Historie van de Lijstenmakerij Groningen

De Lijstenmakerij Groningen steunt op een bedrijfservaring van meer dan 75 jaar. Aan de linkerzijde van deze pagina ziet u wat fotomateriaal uit de oude doos van de lijstenmakerij.

Zoals hierboven beschreven beschikt ons mooie bedrijf over vakkennis over het inlijsten die van grootvader’s tijd is doorgegeven en is aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de lijstenmakerij. Gedegen vakmanschap en liefde voor het ambacht van lijstenmaker gecombineerd met de nieuwste technieken op het gebied van inlijsting garanderen u altijd kwaliteits-inlijstwerk.

Met keuze uit meer dan 1000 lijsten en honderden soorten passe-partouts vindt u altijd de perfecte combinatie voor uw interieur. Wij gebruiken veel verschillende materialen in allerlei kleuren voor het inlijsten van uw schilderijen, foto’s en andere werken. U kunt dus altijd een originele en passende lijst bij ons uitzoeken.

Kom vrijblijvend bij ons langs in de Grote Leliestraat in Groningen of bel ons voor overleg over uw in te lijsten werk. Vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe gingen u voor en hebben kunstwerken laten inlijsten door de Lijstenmakerij Groningen.